Volkan AKYAR - Okul Müdürü

1989 yılında Kahramanmaraş ili Afşin ilçesinende doğdu. İlköğretimini Tanır Atatürk İlköğretim okulunda, lise  öğretimini ise Afşin Atatürk Lisesinde derecelikle tamamladı. 2011 yılında Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümünden mezun oldu. 2021 yılında ise Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Lisans programını tamamladı.2012 yılında Bursa´nın Gemlik ilçesinde öğretmenliğe başladı.2016 yılında İstanbul Sultangazi Ortaokulunda Müdür Yardımıclığına başlamıştır.  Daha sonrasında 2021 yılından itibaren Zeytinburnu Ahmet Vefikpaşa Ortaokulu Müdürlüğü yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.  Hobileri arasında Futbol oynamak, Kitap okumak, Ailesi ile beraber vakit geçirip gezmek bulunmaktadır.